Колко здрава е сглобката на властта – темата коментираха социологът Геновева

...
Колко здрава е сглобката на властта – темата коментираха социологът Геновева
Коментари Харесай

На Киро и Асен им увиснаха мандибулите като чуха това при тяхната мисирка Ризова в bТV

Колко здрава е сглобката на властта – темата разясниха социологът Геновева Петрова от „ Алфа рисърч “ и политологът Христо Панчугов.
„ Невъзможността да намерят партиите метод да свършат работата, за която са изпратени, напълно разумно кара хората да им се ядосват “, сподели социологът от „ Алфа рисърч “ Геновева Петрова пред bTV.
„ Ако до момента можеше да се имитира някаква активност, последните няколко години това е извънредно мъчно “, сподели от своя страна политологът Христо Панчугов. По думите му  политиката се оказа едно от дребното места, в които опитът има значение . „ А българските политици постепенно натрупат опит “, сподели още той.
По думите му  казусът не е в така наречен сглобка, а в началното приемане, че едни хора са се събрали макар несъгласията си . „ Това би трябвало да се споделя с триумфите “, добави Панчугов.
Според него обществото вижда „ едни хора, които са се вкарали в механически детайлности “. „ А това в допълнение  създава чувството, че нищо не се случва „, съобщи Панчугов.
Геновева Петрова изясни за какво се записва отлив на гласоподаватели от „ Продължаваме промяната-Демократична България “ (ПП-ДБ). Преди това тя означи, че  този отлив е предстоящ поради общото ръководство .
„ Първо, тъй като поддръжката за всички обединения се съсредоточаваше към твърдите симпатизанти. ПП-ДБ, и по-скоро Политическа партия, в доста по-голяма степен разчитаха на периферията. При Политическа партия най-лесно е отводът за поддръжка “, изясни тя.
Немалка част от отлива се дължи и на свадите, които се създадоха „, сподели още Петрова и даде образец с изтеклия запис.
„ Докато ГЕРБ най-малко създаваха усещането, че се пробват да намерят решение, в лицето на Политическа партия имахме групировка, която споделяше за какво няма да влезе в ръководство с ГЕРБ “, заключи социологът.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР